Skip to content Skip to footer

Personeel & werk

Onze kandidaten

Goede fietstechnici zijn het waardevolle kapitaal van elke tweewielerspecialist. Zeker in tijden waarin het alles behalve eenvoudig is om aan gekwalificeerd personeel te komen. Ben je ook op zoek naar directe verlichting van de werkdruk in je bedrijf? Of wil je meer tijd en ruimte voor goed advies en service voor je klanten? Dan ben je op zoek naar gekwalificeerd personeel met de juiste instelling en inzet voor je fietsenzaak. Cycle Hub kan je hier mee helpen!

Inmiddels hebben we een grote groep ambitieuze (aankomende) fietstechnici in opleiding. Sommigen van hen zijn nog op zoek naar een Leerwerkbedrijf.

Neem contact met ons op om te kijken of we een geschikte kandidaat voor je hebben.

Geïnteresseerd in één van onze fietstechnici?

Het traject

Bij Cyclehub ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar gemotiveerde werknemers voor je bedrijf. Wij leiden in de diverse Cyclehubs mensen op tot fietstechnici en leggen hiervoor in 4 maanden de basis met onze opleiding Branchemedewerker Basis Tweewielers. Deze door Tweewieler Academy verzorgde opleiding is erkend door onder andere de BOVAG en biedt een perfecte aansluiting om door te stromen naar de niveau 2 opleiding Fietstechnicus.

Stage /inwerkperiode

Door onze landelijke samenwerking met het UWV kunnen de kandidaten 4 maanden bij je stage lopen zonder dat je loon betaalt.

Detachering

Na het behalen van het diploma Branchemedewerker Tweewielers verzorgen wij de detachering bij jou voor een periode van 8 maanden waarin de kandidaat kan doorleren in de praktijk van je bedrijf en je zeker weet dat dit de juiste persoon is voor je bedrijf. In deze 8 maanden betaal je een marktconform tarief gebaseerd op de CAO Tweewielers.

Na deze 8 maanden kan je de kandidaat kosteloos overnemen. De detachering wordt verzorgd door Deinco Uitzendgroep, één van de samenwerkingspartijen binnen de Cycle Hub.

Contact

Heb je interesse in een van onze kandidaten neem dan contact op met Deinco telefoonnummer: 0118-41 30 10 of per e-mail aan fietsenmakers@deinco.nl. Wij geven je graag aanvullende informatie over zowel de beschikbare kandidaten als over het traject.