Skip to content Skip to footer

Bedrijfsfietsen / onderhoud

Cyclehub heeft een sociale en duurzame visie. We leiden mensen op vanuit een achterstandspositie (WAJONG/SBO), die vervokgens voor diverse bedrijven de bedrijfsfietsen onderhouden. Voor u als bedrijf is dat fijn omdat uw bedrijfsfietsen pico bello in orde blijven zodat er weinig tot geen problemen met de fietsen ontstaan.

Cyclehub haalt de fietsen bij uw bedrijf op en brengt ze weer terug na de onderhoudsbeurt.

Ook is het mogelijk om op uw bedrijf een fietswerkplaats in te richten en dat wij een medewerker fietstechniek voor u verzorgen die paraat is voor het fietsenonderhoud. Afhankelijk van de rootte van het fietsenpark bekijken we de beste opties.

 

Assemblage van nieuwe fietsen

Wanneer u als bedrijf een nieuwe fiets bestelt dan dient deze soms nog geassembleerd te worden. Fietsen komen in onderdelen aan en moeten nog worden afgemonteerd. Soms doet de fietsenwinkel dit voor u of, indien het internetverkoop is u zelf. Maar dat kunt u ook laten doen door Cyclehub. Wij hebben de ambitie om met mensen die in het leer/werktraject assemblagewerk volgen bij Cyclehub deze werkzaam,heden voor u te laten doen. We zetten ons in voor alle fietsenmerken.

 

De voordelen voor u zijn uiteraard kostenbesparing, maar ook levert u een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. U geeft Cyclehub hierdoor de kans om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt het vak van fietstechnicus te leren an de hand van de praktijk. Jaarlijks stromen er tientallen nieuwe fietstechnici uit via Cyclehub. U kunt daar uw steentje aan bijdragen.