Skip to content Skip to footer

[gmw form=”2″]

Onze kandidaten

Cyclehub leidt continu nieuwe fietstechnici op. Hieronder ziet u onze nieuwste kandidaten die op graag bij u stage willen lopen of in dienstverband willen treden. Onze voorwaarden zijn er gunstig. Bel 0118-41 30 10 als u er meer over wil weten. Voor de meeste kandidaten kunt u op aanvraag tevens een uitgebreide video-presentatie krijgen.

Geïnteresseerd in één van onze fietstechnici?

Het traject

Bij Cyclehub bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar gemotiveerde werknemers voor uw bedrijf . Wij leiden in de diverse Cyclehubs mensen op tot fietstechnicus en leggen hiervoor in 4 maanden de basis met onze opleiding Branchemedewerker basis voor de fietsenbranche. Deze door Tweewieler Academy verzorgde opleiding is erkend door onder andere de BOVAG en biedt een perfecte aansluiting om door te leren naar de niveau 2 opleiding Fietstechnicus.

Stage /inwerkperiode

Door onze landelijke samenwerking met het UWV kunnen de kandidaten 4 maanden bij u stage lopen/inwerken  totdat zij hun diploma na 4 maanden halen. Aan deze stage zijn voor u geen loonkosten verbonden .

Detachering 

Na het behalen van het diploma Branchemedewerker Basis verzorgen wij  een detachering in uw zaak voor een periode van 8 maanden waarin de kandidaat kan doorleren in de praktijk van uw bedrijf en u zeker weet dat dit de juiste persoon is voor uw bedrijf .In deze 8 maanden betaalt u een marktconform tarief gebaseerd op de CAO Tweewielers.

Na deze 8 maanden kunt u de kandidaat kosteloos overnemen. De detachering wordt verzorgd door Deinco Uitzendgroep, één van de samenwerkingspartijen binnen Cyclehub.

Contact

Heeft u interesse in een van onze kandidaten neem dan contact op met Deinco telefoonnummer: 0118-41 30 10. Hier kunt u aanvullende informatie krijgen zowel over de kandidaten als over het traject.